Melissa Manchester - Greatest Hits (1983)

1 stem

Pop / Soul
Label: Arista

1. Don't Cry Out Loud (3:49)
  2. You Should Hear How She Talks About You (4:15)
  3. Midnight Blue (3:55)
  4. Just Too Many People (3:38)
  5. Whenever I Call You Friend (4:44)
  6. Come in from the Rain (4:20)
  7. Nice Girls (3:40)
  8. Just You and I (4:06)
  9. My Boyfriend's Back / Runaway (7:35)
  10. Through the Eyes of Love (4:10)
avatar van PEN15
heb dit album ooit eens door nieuwsgierigheid uitgeprobeerd omdat ik de grote hit "You Should Hear.." zo memorabel vond. Vond het direct een teleurstelling, het beviel niet en op 28 december 2010, 04:39 uur plaatste ik deze stem. Ben me daarna geregeld blijven afvragen waarom juist dát nummer zo er bovenuit steekt. Mysterie opgelost: "You Should Hear" komt hier vandaan, één jaar eerder.

beide zangeressen zijn nog steeds actief??

ik heb ook gedacht dat Manchester een pseudoniem was. Het blijft bijzonder dat je jezelf in de VS mag noemen naar wens, als ik Roderick van Rijckevorsel zou heten en ik wil in de VS beter klinken als MAX POWER, dan mogen mijn kinderen ook POWER heten.

You Should Hear is haar beste hit, ze won er zelfs een grammy mee in 1983? Net zoals ze al een grammy kreeg voor de cover van Don't Cry Out Loud.