Comeback Kid - Through the Noise (2008)

Canada
Punk
Label: Victory

1. False Idols Fall (3:03)
  2. Die Tonight (2:48)
  3. Broadcasting (3:49)
  4. Partner in Crime (2:56)
  5. Changing Face (2:19)
  6. Industry Standards (3:39)
  7. Defeated (3:34)
  8. All in a Year (2:29)
  9. Step Ahead (1:50)
  10. Talk Is Cheap (1:53)
  11. The Trouble I Love (1:56)
  12. Hailing on Me (2:57)
  13. Our Distrance (1:54)
  14. Lorelei (2:57)
  15. Wake the Dead (3:49)
  16. Give'r [Reprise] (1:25)
  17. Final Goodbye (2:55)
avatar van bennerd
Oh, een live-cd van Comeback Kid?

bro
bringing back those memories!
Groezrock < 3 !

Ik moet zeggen dat het toch de eerste keer is dat ik zo overweldigd word door een live cd. Ik kan al niet meer wachten om ze nog eens live te zien, en deze keer niet op een fucked up plaatst vanachter achter een idiote paal. nee nee, van de eerste tot de laatste second in de pit, for sure!!

enige punt van kritiek is dat het niet een doorlopende show is, maar eerder een verzameling van live liedjes, ofwel niet in de oorspronkelijke volgorde.
in ieder geval bruist het van energie, meer dan op hun reguliere cd's

avatar van bennerd
Dan moet ik deze horen

bro
Het live-gevoel is brilliant, verwacht dus echt geen opgekuist geluid of foutloos gespeeld optreden, nee nee, het is inclusief met de zo vals als het maar kan meebrullende mensen uit het publiek in de microfoon. Pure Hardcore!