Aceyalone - Aceyalone & the Lonely Ones (2009)

Label: Decon

9. Workin' Man's Blues

10. Push N' Pull
  11. Outro Bionik Quartet
avatar van thomzi50
Deze wordt wel in extreme stilte gereleased.

avatar van nega
haha yeah, hier wacht ik wel op. aleen geen feats uit fellowship

avatar van Osiris Apis
Hopelijk niet weer een reggae achtige plaat?

avatar van MFPascal
Promo gelekt, is dus een '09 plaat geworden.

Is dit wat?

Rene1979
klinkt zo op t eerste gehoor goed alle beats lijken wel gemaakt met een live jazz/big band

avatar van Shelter
Wel benieuwd naar deze...over het algemeen dig ik zijn werk wel.

Ik heb hem gekocht voor 10 euries lekker cdeetje

avatar van Rhythm & Poetry
Lekker swingend plaatje, het is mijn inziens net zoveel jazz als hiphop. Soms is het wel wat aan de zoete kant en vind ik de refreintjes wat minder maar over het algemeen ben ik wel te spreken over dit fijne album van Aceyalone. Ik begin voorzichtig met een gewone voldoende.

X-man
Wat een prachtige combinatie tussen Jazz en Hip-Hop. Dit vind ik echt een van de beste platen die ik tot nu toe gehoord heb in 2009.

Tjonge jonge, lekkere jazzy, uptempo producties die de pan uit swingen, een achtergrond bandje (?) en passend gezang, in combinatie met Acelayone.

Met name On The 1 en Step Up vind ik aanraders!

X-man
Halfje erbij, wordt toch wel nóg beter allemaal.

avatar van Shelter
Door X-man ben ik nu wel ERG benieuwd hahaha

Shelter schreef:
Door X-man ben ik nu wel ERG benieuwd hahaha

Het is denk ik wel een album waar je van houdt, of wat je verafschuwt. Als je van Jazz houdt, en dan met name de combinate Jazz & Hip-Hop, dan is dit zeker een aanrader.