Waki - Music for Waki People (2004)

Japan
Electronic / Avant-Garde
Label: Databloem

1. Crystal of Water (6:08)
  2. Dreams (6:00)
  7. Tapwater (6:00)
  8. Reflection (5:29)
  9. Hotaru (3:08)
  10. Salvia (9:55)
  11. Hanshin Kousoku (6:28)
avatar van Goodfella
Een zéér aangenaam en chillend cd'tje dit. De afgelopen week een onvoorwaardelijke steun tijdens het blokken op een aantal hertentamens, en met succes .

Een mix van ambient en minimale techno, da's de beste omschrijving voor de muziek van Waki. Prachtige ambientklanken die je dankzij korte loopjes helemaal in trance brengen. Heel minimaal, met slechts in een enkel nummer een rustig beatje om het tempo aan te geven.

Favorieten zijn Chrystal of Water en vooral Job, uitschieters naar beneden heeft dit schijfje totaal niet. Verwacht geen complex gepruttel, maar gewoon hele mooie klanken om lekker bij weg te dromen.

Zoals Bill Murray het zou zeggen: For relaxing times, make it Waki time

*klik!* voor samples

Joyrex
Prachtplaat, alleen is Databloem geen Japans label, maar gewoon uit ons eigen Brielle afkomstig.

avatar van ChrisX
Maar het land slaat dan ook niet op het label maar op waar de artiest van daan komt