Hellsound 7 (1997)

Electronic / Dance
Label: ID&T

1. DJ Delirium en Tellurian - X-Scape from L.A. (3:52)
  2. Leathernecks - Leathernecker (3:30)
  3. Zekt - Sound & Vision (4:32)
  4. Brian Acardy - Ya Gangsta Music (3:50)
  5. Somebody From Rotterdam - Goddamn Rotterdam (3:32)
  6. Multi Death Clan - Slavery (4:16)
  7. Twistericals - We Wanna Be Different (4:03)
  8. Highlander - Mash Up the Place (3:33)
  9. DJ Waxweazle - I'm the Voice of Rave (3:45)
  10. The Ender - Kill Everybody (3:59)
  11. Knightvision - Biomoid (3:48)
  12. The Noize Junkie - Comin' Hard (4:23)
  13. Underground Warriors - Communicate the Xpress Rate (3:44)
  14. The Delinquents - Raise the Heat (4:30)
  15. Underground Warriors - Canvas (3:45)
  16. Siege en Menace - I Hate You (3:59)
  17. DJ Promo - Warface (3:32)
  18. Dione - All Systems Go (3:46)
  19. MC Drokz & DJ Tails - Murder All (3:05)
  20. Akira - Hell's Voices (4:06)
avatar van Hardcoremaster
wel een leuk almbum dit...maar veel kwaliteitsverlies tegenover zijn voorgangers. Met het begin van de cd heb ik niet zoveel...Leathernecks los daarvan, dat was is een lekker nummer. Multi death Clan is ook wel goed, maar de cd begint voor mij echt bij track nummer 11..dan gaat het tempo weer omhoog naar de stijl van zijn voorgangers.

de 4 favoriete tracks staan dan ook onderaan de tracklist..Siege & Menace als uitschieter...lekker ofgefucked nummer waar je al je agressie in kwijt komt...maar dat is niet zo raar met de titel. Dj Promo idem. Weet alleen niet meer uit welke oorlogsfilm die sample kwam...Full Metal Jacket?

Ik zal het nummer effe neerzetten, misschien dat iemand hier nog komt en me kan zeggen uit welke film het ook al weer was!

YouTube - Hellsound 7 DJ Promo - Warface

Thanks alvast

de track van Akira mag er ook zijn...grote naam in de terror van destijds!!