Zyprex - Schizophrenia Embolism (2006)

1 stem

Duitsland
Electronic
Label: Hypnozyl

1. Mood Swings (7:12)
  2. Massive Trepidations (10:29)
  3. Bogus Cerebration (1:25)
  4. Persecution Complex (8:46)
  5. Aggressive Behaviour (2:15)
lambf
Wat doe je als je een dag lang heb ingezet op school, op het werk of tijdens het sporten en je afgepeigerd bent ? Juist, dan zet je wat loeiharde muziek op. Dit keer is het de beurt aan lekker ritmische Noise, ook wel Power Noise. Lekker noisy en beukend doch dansbaar door het vrij langzame tempo waardoor de Noise lekker uitgerekt klinkt. De muziek heeft in tegenstelling tot wat andere artiesten in dit genre niet te doen met een Techno of Hardcore fundering of diens invloeden. Er zit hier en daar wat breakcore in, maar verder zal je het moeten doen met rauwe en woelige Noise en Industrial.

avatar van aslan
aslan (crew)
ruw rauw grauw en hard in de lijn van t_error 404 maar qua breaks overtreft deze enigszins de 404-ep's wat voor mij enige meerwaarde betekent - de kortere nrs zijn meteen ook de mindere - dit behoeft nog enige luisterbeurten maar neigt naar 4 à 4.5 iig earterror eerste klas

avatar van Jazper
Nou, bedankt lambf. Het langzame tempo waarover je het hebt, zal wel gemeten zijn naar de maatstaven van het genre, want echt traag vind ik het niet. Maar ik ben dan ook niet bekend met deze muziek

In ieder geval, dit is niet mijn kopje koffie. Alhoewel het geen moeite kostte om het uit te zitten. Dat is toch weer positief.