Think Twice - Rock to This Beat (2008)

Label: P-Vine

1. Morning After Blues (2:54)

met Velvet Trench Vibes en Johnny Griffin

2. All I Do (4:07)

met Shubert en Eternia

3. Tell Me (4:09)

met Fineprint en Shubert

4. So Hard to Say Goodbye (3:36)

met Manchilde

5. Supernova (3:26)

met Coates

6. Back Then (3:42)

met Karma

7. Do You Want Me (3:42)

met Shubert

8. Aj's Instrumental (2:32)
  9. Money in the Rhymebook (3:27)

met Coates

10. God Bless the Childe (3:37)

met Manchilde

11. Hands Clap (3:13)

met Golden Boy en Lotus

12. They Don't Know (3:59)

met The 49ers en Kosha Dills

13. Piano Break (1:22)
  14. Do You Want Me [Reprise] (3:21)

met Shubert en Nantali

avatar van Seedorf
Ben wel benieuwd naar deze plaat. Ken alleen dit nummer, die klinkt wel aardig, erg relaxed. Binnenkort eens beluisteren.

RedLightCityBoy
Wat een prachtig album.
Perfecte rustige hip-hop.
Lyricaal zit allemaal perfect in elkaar,
elk nummer is een parel, geweldig.
DE release van 2008, ik zeg 5*
Erg hoog ja, maar hij kan zakken,
maar op dit moment is dit perfectie

PS: Dankje seedorf dat je en nummer wou plaatsen van deze groep bij een forum. Ik heb een nieuwe plaat ontdenkt.

avatar van Osiris Apis
Ik zal dit album gaan luisteren. RLCB bedankt voor je aanbeveling bij Deep Rooted.
Think Twice is de producer van Specifics. En hun album II vind ik best goed en relaxt.

avatar van Rhythm & Poetry
Soulvolle hiphop die goed bij mij in de smaak valt, naast deze soul invloeden (die het album lekker warm maken) kent het soms wat te zoete R&B stukken. De rapstukken zoals die van Manchild zijn erg sterk de productie dient dan ook prima ter ondersteuning. Het is zeerzeker niet het beste project wat ik dit jaar aan heb mogen horen maar ik kan het goed waarderen.

Dj2Jelle
De beats: .

RedLightCityBoy
So Hard to Say Goodbye blijft gewoon top. Fantastische productie, heerlijke verses en prachtige achtergrond-vocalen, beste nummer uit 2008, no doubt!