Jonas Reinhardt - Jonas Reinhardt (2008)

Electronic
Label: Kranky

1. Lyre of David (3:24)
  2. Modern by Nature's Reward (5:52)
  3. Lord Sleep Monmouth (3:04)
  4. How to Adjust People (4:34)
  5. Fast Blot Declining (3:14)
  6. Tentshow (1:24)
  7. Every Terminal Evening (3:56)
  8. Worm Preach the Struggling Fire (5:09)
  9. Tandem Suns (3:50)
  10. Blue Cutaway / Tore Earth Clinker (6:16)
  11. An Upright Fortune (2:15)
  12. Crept Idea for a Mom (3:24)
  13. Lucian Lift (3:26)
avatar van luc011190
Hele gave plaat dit, van het begin tot het einde pure en geweldige krautrock. Klinkt wel heel erg als Cluster, maar dat maakt niet uit, want dat geluid verdient nog steeds veel meer volgelingen en Reinhardt doet dat geweldig, samen met Arp en Delia Gonzalez & Gavin Russom een goede vertegenwoordiging voor de echte krautrock. Niet 'krautrockachtig', zoals veel prog-achtige bands nu pretenderen, maar gewoon minimaal zoemende analoge synths.

avatar van luc011190
How to Adjust People

Echt mijn nummer1-krautrockplaat, heeft gewoon echt alles die track/

avatar van Goodfella
Hoog Blade Runner-sfeertje op deze plaat sowieso

avatar van jurado
Super mooie cd, klinkt erg ouderwets maar tegelijkertijd ook erg fris en vernieuwend.
Ben benieuwd wat voor synths deze meneer allemaal heeft.

Dikke aanrader. 4,5

boomkat