Dr. John - Live at Montreux 1995 (2005)

Roots
Label: Eagle

1. Iko Iko
  2. Renegade
  3. Come On (Let the Good Times Roll)
  4. Tell Me You'll Wait for Me
  10. The Big Bass Drum (On a Mardi Gras Day)/I Shall Not Be Moved
  11. I Shall Not Be Moved
  12. Mess Around
Father McKenzie
Malcolm John Rebennack heet ie voluit, deze Nighttripper, deze trots van New Orleans;
Dit is een schitterend concert, en live is de Doctor gewoon op zijn best, dit is puur genieten van de typische Orleanssfeer, kortom; een prachtplaat!

avatar van platedraaier
Erg fijn concert met de juiste balans tussen wat up-tempo New Orleans blues en de wat rustigere ballads. Ook is het grote aantal solo`s van de blazers erg lekker. Dit is een heerlijke jazzy bluesplaat met lang uitgesponnen nummers. Wat een"swung" heeft de Doctor toch. De geluidskwaliteit vind ik voor een live opname ook opvallend goed.