De Smurfen - Wij Gaan Naar Smurfenland! (2008)

Alternatieve titel: Wij Zijn de Smurfen! Deel 2

15. Wij Houden van Grote Smurf
  16. Sinterklaas Wie Kent 'm Niet *
  17. Smurfenkerst in Smurfenland *
avatar van dvdschaaf
Tsja, ik ben wel flauw van dit kunstje...

avatar van jurado

Joy
geen id, en dan nog de moeite die iemand ervoor doet

kheb 1 x geprobeerd een plaat toe te voegen, dat was een werk en gedoe , na al dat geploeter werd mij 0 op request gegeven omdat ik iets was vergeten in te vullen

neen, het ontneemt je je initiatief wel

daarom hulde voor degene die zijn tijd aan dit soort onzin heeft besteed

avatar van ricardo
Ik heb ook een keer een plaat proberen toe te voegen.

Het duurde wel een halfuur voordat ik een fotootje van de juiste maat had.

Ook een hoop dingen ingevuld, het heeft mij totaal wel een uur geduurt, en wat denk je? ook een 0 op mijn eindoordeel, en de plaat niet toegevoegd.

Nee daarom heb ik wel respect voor iedereen die het geduld heeft om een plaat toe te voegen. Ik waag me er maar niet meer aan, bespaart mij een hoop ellende, vloekwoorden en ergernis dus.

Het maken van een top 10 is dan een stuk gemakkelijker.

avatar van itchy
Ik dacht dat alle smurfen al dood waren?

fastpulseboy
ricardo schreef:
Het duurde wel een halfuur voordat ik een fotootje van de juiste maat had.

je kan het formaat toch gewoon aanpassen? klik klik en klaar....

avatar van titan
titan (crew)
jurado schreef:

avatar van ricardo
@fastpulseboy: Maar je moet wel de gehele foto plaatsen toch? Ik heb gewoon op internet gezocht voor ik de door mu.me voorgeschreven maat gevonden had. Ik vind dat plaatsen van foto's zowiezo maar een gehannes. Ik heb me er ook niet erg in verdiept moet ik zeggen. Het boeit me ook niet echt, maar misschien valt het allemaal nog wel mee.

avatar van tnf
tnf
jurado schreef:
Waarom wordt dit soort onzin nog steeds toe gelaten op de site?

Misschien om een compleet beeld te geven van wat er zoal gereleased wordt?

Of je verveelt je, of je bent gewoon in een flauwe bui... Ik heb in zo'n bui weleens ooit deze toegevoegd.

Over deze van de Smurfen: Ik ken er geen noot van, maar kan al helemaal voorspellen hoe het ongeveer klinkt en denk dat de grap inmiddels wel een beetje uitgemolken is.

fastpulseboy
ricardo schreef:

als de hoes er gewoon goed opstaat verander je het formaat in je fotoprogrammaatje gewoon tot 200x200

avatar van Devoo
Deze heeft mijn zus gekocht, hoor hem af en toe. Nummers al This Is The Life en Bleeding Love zijn hier onder handen genomen. Heb het altijd wel geinig gevonden.

avatar van dvdschaaf
Joy schreef:
geen id, en dan nog de moeite die iemand ervoor doet

neen, het ontneemt je je initiatief wel

daarom hulde voor degene die zijn tijd aan dit soort onzin heeft besteed

Hah! Die "moeite" heb ik er voor gedaan. Mijn dochters hadden deel en en die had ik geplaatst en om een zo volledig mogelijke MuMe te krijgen moest deze er natuurlijk ook op.

Trouwens veel moeite kost het me niet, hooguit 10 minuutjes, maar dan heb ik de draai ook al een tijdje gevonden...

(Die lag naast de kluts, die ik ook al een tijdje kwijt was)

Waardige toevoeging voor deze site. En zo komt er toch weer een album uit die hoog zal gaan scoren in alle eindejaarslijstjes!