Arto Lindsay - Noon Chill (1997)

Avant-Garde
Label: Rykodisc

1. Noon Chill (3:33)
  2. Whirlwind (4:39)
  3. Simply Are (3:41)
  4. Blue Eye Shadow (3:27)
  5. Mulata Fuzarqueira (3:04)
  6. Ridiculously Deep (4:07)
  7. Anything (4:26)
  8. Gods Are Weak (2:36)
  9. Take My Place (4:14)
  10. Daily Life (1:30)
  11. Light Moves Away (3:26)
  12. Why Compare (3:34)
  13. Auguri (2:08)
avatar van thesceneisnow
Toch wel met afstand de lelijkste hoes ooit.

kistenkuif
Maar wel een intrigerend muzikant met zijn brazilaanse roots en NY-touch. Ik geniet nog steeds van Envy (1984) maar die staat hier op de site niet vermeld. Is ook wel een beetje te obscuur voor grote populariteit. Swingt desondanks als een tierelier

avatar van Kronos
Lelijkste hoes ooit, serieus?

Zal wel kwestie van smaak zijn zeker? Ik vind zulke vage snapshots vaak mooier dan een of ander gemaakt portretje.

Het beeld past hier overigens goed bij de relaxte en soms wat vreemde muziek.

avatar van thesceneisnow
Het is in mijn perceptie geen 'vage snapshot', daar kan ik doorgaans juist van genieten (denk bijv. aan de oude platen van Jandek, maar er zijn veel meer voorbeelden) Het zal inderdaad aan smaak liggen, al kan ik de schoonheid hier echt niet ontdekken.
Met de muziek is niks mis, en dat is 't belangrijkste.