Vessel - Dreaming in Pairs (2002)

Electronic / Avant-Garde

10. Point (4:22)
  11. Balance (8:02)
  12. Plan (2:42)
avatar van Goodfella
Bedankt voor de tip cichlisuite! Lekker dromerige, zachtaardig in elkaar geknutselde, warme muziek dit. Beetje à la Ochre, voor de liefhebbers

avatar van cichlisuite

komt binnenkort nieuw album uit van vessel, iets waar ik al geruime tijd naar uitkijk.

avatar van Onderhond
Ochre ... njah, hoor hier totnutoe veel meer BoC in eigenlijk. Vooral in Apartment komen er klanken naar boven die ik liever niet hoor.

Zal het album nog wel een paar keer doorluisteren, maar ga hier weer spelbreker moeten spelen vrees ik

avatar van tovenaar
Onderhond, ga dan ook o9 - Church of the Ghetto PC luisteren ipv Vessel!

avatar van Onderhond
Ja sorry, ik werd aangespoord door Goodfella. Hij is de schuldige .

Maar uhm, Schematic moet ik mij zeker eens achterzetten. Dat nieuwe Shapeshifter album doet het erg goed hier, Devine is ook steeds goed, dus ben benieuwd wat de rest van het label te bieden heeft.

avatar van Goodfella
Goodfella werpt een blik op zijn pc-scherm, gaat weer snel in de tuin zitten en mompelt: "Hij snapt 't ook noo-hooit!"

avatar van Onderhond
Neu, doe mij die Selected Ambient Works maar voor in de tuin, voor tijdens het ontbijt en de zonsondergang. Ik ben dan ook een opgewekt mens

avatar van cichlisuite
Onderhond schreef:

lol... wat wordt hiermee gesuggereerd t.a.v de mensen die hier wel graag naar luisteren dan?

avatar van bas
bas
Deze kreeg een nieuwe kans vandaag, en die 3 sterren zijn nog steeds op z'n plaats. Middelmatig maar keurig voortkabbelende electronica, en het heeft geen pieken, wat het wel zou kunnen gebruiken. CD's op Expanding hebben bij mij een kleine neiging allemaal op elkaar te lijken, en dat is natuurlijk niet de bedoeling!