Iron Fire - To the Grave (2009)

Denemarken
Label: Napalm

1. The Beast from the Blackness (4:50)
  2. Kill for Metal (4:10)
  3. To the Grave (3:39)
  4. The Battlefield (5:09)
  5. Cover the Sun (4:54)
  6. March of the Immortals (4:03)
  7. The Kingdom (4:23)
  8. Frozen in Time (5:25)
  9. Hail to Odin (4:59)
  10. Doom Riders (5:40)
  11. Ghost of Vengeance (4:25)
  12. The Demon Master (3:59)
  13. Blacksmith of Thunder *
avatar van Devoo
Traditionele Power Metal. Alle typische clichés komen hier aan bod. Maar dat maakt het geen slecht album. De solo's zijn echt om van te smullen, dus mensen die graag veel spetterende solo's horen, zullen met dit album zeker aan hun trekken komen. De zang is goed, wel een typisch Power Metal stemmetje, maar zeker niet slecht. Gewoon een degelijk album dus!

avatar van Sinner
Jezus...wat blijf ik dit een rotsaaie band vinden. Ik probeer het bij ieder album weer leuk te vinden maar het lukt me gewoon niet. Van alle bands die in het kielzog van Hammerfall een metalen krijger op hun hoesje zetten en toch maar proberen om zo stoer mogelijk te klinken vind ik dit wellicht de beste - maar dat zeg niet echt zo héél veel als ik zelfs hier niet verder kom dan een 2,5.

Goed gespeeld, een zanger die het echt wel kan als hij wil (Martin Steene klinkt echt prima op de Force Of Evil cd's ... maar daar had ie dan ook wel een fantastisch duo gitaristen/songwriters in de vorm van Denner/Sherman), een degelijke productie...en toch doet het me totaal niets.