Kurupt & Roscoe - The Frank and Jess Story (2008)

Label: Hi Power

1. Intro (1:27)
  2. Hate on Me (4:23)
  3. Break It Down Like (4:26)

met Kokane

4. Game Been Missin (4:13)

met Too $hort

5. All I Need (4:14)

met Daz

6. I Like dem Girl's (3:25)

met Gail Gotti

7. Where Ya Gonna Go (4:38)

met Kokane

8. Bustin (5:42)
  9. I Miss U (4:19)

met Gail Gotti en Francci

10. Smashin (2:44)
  11. Lap Dance (3:52)
  12. No Time to Waste (4:25)

met Kokane, Rob Quest en T-Mac

13. Gone from the Ghetto (3:05)
  14. Break It Down Like (Kurupted G-Mix) (4:40)
  15. I Got U (4:18)
avatar van nega
dit is album is samen met Roscoe, zijn jongere broer.

avatar van Rhythm & Poetry
Dit album is (naast het feit dat Roscoe er ook een belangrijk aandeel in heeft) vreselijk. Dat Kurupt een slechte lyricist is en dat hij mij ook met zijn stem weinig doet wist ik al van andere albums. Dit album is daar slechts een bevestiging voor. Productioneel voel ik het evenmin maar moet ik zeggen dat ik dit wel het beste vind van de cd. Veel producties zijn wat rustig waardoor echte 'clubbangers' vermeden worden. De lijst met gastartiesten is van hetzelfde niveau als Kurupt en Roscoe.

Edit. Die T-Mac is dat Tracy McGrady?

RedLightCityBoy

Hier was Kurupt nog erg goed.

aire.
Kurupt heeft naast een aantal leuke (klassieke) features nooit een fatsoenlijke solo gedropt. Staat altijd wel een geinig nummertje op, maar zijn platen zijn meestal kut. Is dan ook maar een middelmatige emcee. Als artiest ook gewoon weinig interessant.

RedLightCityBoy
Haha, jawel hoor.

avatar van Jorge-E
Dit zou volgens mij op een aparte artiestenpagina moeten staan, Kurupt & Roscoe dus.
Roscoe is ook op vele liedjes te horen, even veel als Kurupt als ik me niet vergis.

Je hebt gelijk RLCB, Kurupt vind ik zeker geen slechte MC.

Edit: Roscoe is op 11 liedjes te horen, als ik mijn bron mag vertrouwen.

aire.
Wat heeft Kurupt sinds de mid-ninties nog voor interessants op zijn naam staan dan? Op een aardig nummertje hier en daar, vrij weinig denk ik. Emcee's als Daz en Kurupt zijn allang achterhaald.

avatar van Jorge-E
Space Boogie is toch ook een goed album.
Digital Smoke met J Wells is ook geweldig.
Tha Dogg Pound - 2002 en Dillinger & Young Gotti als je zoals ik een grote fan bent van DPG.

Harco
Kurupt nooit een fatsoenlijke solo gedropt? Wat te denken van Tha Streetz Iz a Mutha?

Harco
Jorge-E schreef:

Je hebt gelijk RLCB, Kurupt vind ik zeker geen slechte MC.

Edit: Roscoe is op 11 liedjes te horen, als ik mijn bron mag vertrouwen.

Ja, dit moet ook veranderd worden. Heb ik net gedaan.

Mezelf
Ik snap de kritiek wel, maar toch vind ik het een degelijk cdtje.