Tankard - Thirst (2008)

Duitsland
Label: AFM

1. Octane Warriors (5:07)
  2. Deposite Pirates (5:14)
  3. Stay Thirsty! (4:39)
  4. Hyperthermia (3:48)
  5. Echoes of Fear (4:00)
  6. When Daddy Comes to Play (5:35)
  7. Zodiac Man (4:29)
  8. G.A.L.O.W. (3:51)
  9. Myevilfart (3:51)
  10. Sexy Feet Under (4:10)
Kingsnake
Biermetalpunkcore, of zoiets.
Heel kinderachitg, maar gek genoeg wel weer strak gespeeld, zover me kan herinneren.
Zal wel niet veel aan zijn, denk ik deze.
Maar ben dan wel weer benieuwd hoe ze tegenwoordig klinken.

avatar van Devoo
Biermetalpunkcore? =') Gewoon Thrash Metal. Het is niet dat sommige van hun teksten over bier gaan, dat het genre meteen Beer Metal moet genoemd worden. Heb ik altijd grote onzin gevonden. Dus eigelijk moeten al die satanistische Black Metal bandjes Satan Metal heten? En Power Metal die over wolven gaat, heet dus voortaan Wolf Metal?
Gewoon zeer degelijke Thrash Metal, met af en toe idiote teksten, maar ook soms zeer serieuze en gevoelige teksten. Op deze heeft "When Daddy Comes To Play" een zeer serieuze tekst, en niet alles aan deze groep is belachelijk of kinderachtig.

Grindpad
Kingsnake schreef:
Zal wel niet veel aan zijn, denk ik deze.

avatar van Guinness1980
Weer een lekker album van deze heren uit Frankfurt. Hebben naar mijn mening geen enkel slecht album gemaakt.

Stay Thirsty! en Octane Warriors vind ik de beste nummers op dit album.

avatar van Guinness1980
Devoo schreef:
Biermetalpunkcore? =') Het is niet dat sommige van hun teksten over bier gaan, dat het genre meteen Beer Metal moet genoemd worden. Heb ik altijd grote onzin gevonden.

Dat is iets wat ze zelf verzonnen hebben (Alcoholic Metal)

Misschien wel de beste plaat van Tankard. Alles klopt. Heerlijke afwisselende songs en een fantastische productie.