ISAN - Salamander (1999)

2. Proager (2:57)
  3. Clipper (3:36)
  4. Salamander (3:34)
  5. Lid Former (3:20)
  6. Twentyfive Thirtyone (5:13)
  7. Still Blue (5:05)
  8. Happy Pet in a Car (4:46)
  9. Snot (3:31)
  10. Effekl (2:22)
  11. Braille Foundry (5:21)
avatar van eviljoke
De eerste cd en Poploops for breakfast van Fleischmann op LP, waren de eerste wapenfeiten op Morr die in mijn bezit waren. Het label was toen nog fris, nieuw, nog niet zo hip en had ongelooflijk goede releases.
Ik volg morr nu bijna niet meer. Sporadisch neem ik nog eens een cd mee uit de bib of uit de uitverkooprekken, maar wat er meestal te lezen valt, in bijv Gonzo, klopt.
Morr is op zeer korte tijd vervallen in steeds meer van hetzelfde. Warp heeft ook soms te kampen met die ziekte en CCO ook al.
Merck kreeg ook al sleet maar stopt. Nu hopen dat Type zijn output kwalitatief hoogstaand blijft houden