Jakki The Motamouth - Psycho Circus (2008)

1 stem

Label: Ear To The Grind

1. At the Circus (1:37)
  2. Motamouth Is Back (3:09)
  3. Catch 22 (3:15)
  4. Supacats (4:09)

met Copywrite en Shattastar

5. Shake Ya Bonez (4:23)

met Grimm Diabolic en Gritty Nitty

6. Life Sucks (3:56)
  7. Who da Hell Are U? (5:03)

met Grimm Diabolic en Gritty Nitty

8. Flow Constant (4:04)
  9. The Other Man (2:56)
  10. We Run This (3:34)

met Copywrite

11. Psycho Circus Outro (1:39)
avatar van Rhythm & Poetry
Dit heb ik toch een aantal keer goed moeten beluisteren voordat ik het redelijk kan beoordelen. De muziek is voor mij totaal niet toegankelijk. En nog steeds heb ik wat moeite deze cd helemaal te beluisteren. Jakki's stem vind ik net wat te bleek, zijn lyrics vind ik vaak wat inhoudsloos en op enkele punten net wat te melig (verkeerd zijn ze niet). Daarnaast bevat het album een in- en outro die werkelijk niks toevoegen. Maar toch, er staat genoeg genietbaars op en de producties zijn van een redelijk niveau. Voer daar de gastbijdrages van Copywrite aan toe en dan kom ik toch nog op een voldoende uit.