Evil Pimp - Da Exorcist Returns (2004)

1 stem

Label: Orchard

1. Listen Up (0:46)
  2. Da Coldest (4:47)
  3. Make a Move (3:49)
  4. Get from Round Hurr (3:42)
  5. 24's (3:43)
  6. Answer Machine Skit (0:19)
  7. Dirty Hoe Pt. II (5:07)
  8. Do You Wanna Fuck Wif Me (2:59)
  9. If You Got Sum Nutz (3:36)
  10. Fuck You Bitch (3:05)
  11. A Damaged Mind (3:38)
  12. Diamonds on My Teeth (3:59)
  13. Da Phone Call (1:38)
  14. Sucks on Dick (3:36)
  15. Souf in Ya Mouf (4:15)
  16. Big Rimz (4:16)
  17. Ridin Thru da Hood (3:53)
  18. Robbery's My Hobby G (4:39)
  19. Lock'm N da Trunk (4:30)
  20. Still Like Getting My Dick Sucked (4:28)
  21. Let's Make a Stang (5:49)
avatar van MAS
MAS
Redelijk horrorcore album dat qua stijl te vergelijken is met het eerdere werk van Three 6 Mafia. Dat is opzich wel mijn ding en ik vind het dan ook een zeer vermakelijk album. Evil Pimp rapt echter met een erg monotone stem en heeft er een handje van om refreinen te maken met één zin, die zich steeds herhaalt. Daarnaast is hij net niet interessant genoeg om een heel album te dragen en dan is bijna 80 minuten wel erg lang... Gelukkig komen sporadisch andere Krucifix Klan (zijn crew) leden aan bod op dit album en zij zorgen voor een welkome afwisseling. Vooral Killah Queen is fijn om naar te luisteren.