Gaiser - Blank Fade (2008)

Electronic

11. One After
  12. Outline
  13. Rate 78.17 *
avatar van sander.
Weer een goed koptelefoon-album van M_nus! Donkere, lage tonen stuwen de nummers voort, zonder tussenpauzes rol je van de ene schaduwwereld in de andere. Gaiser heeft een mooi geluid. Het lijkt hier en daar wat op andere M_nus vriendjes, maar dit is net iets minder glad en glitchy.

Het is alleen jammer dat Heartthrob pas geleden zijn eerste album uitbracht. Gaiser's Blank Fade haalt het niet bij Dear Painter, Pain Me. Toch 3.5* voor weer een prima album voor op de fiets!

Als ik tussen die twee albums moet kiezen kies ik toch voor deze, lekker duister. In het album van Heartthrob zitten in sommige tracks net iets te vrolijke bliepjes voor mij, hoewel het natuurlijk ook geen slecht album is!

avatar van Antie
"trunkated" en "leave it" klinken wel lekker in gehoor.
Dit hoor ik toch wel liever op de dansvloer om helemaal te laten meeslepen.

avatar van trebremmit
Dit is mij iets te veel bliepjes, de baslijn en de beat is lekker maar die bliepjes verpesten het voor mij,

ik vind deze cd beter dan die van heartthrob hoor