Sun Araw - Beach Head (2008)

Avant-Garde / Rock
Label: Not Not Fun

1. Thoughts Are Bells (9:25)
  2. Horse Steppin' (10:00)
  3. Beams (10:35)
  4. Bridal Filly (12:12)
avatar van sydbarrett
Beste release van Sun Araw, prachtige surrealistische 'jungledrones'. De hoes laat de sfeer van het album wel goed zien vind ik.
Horse Steppin is geweldig!

4,5 ster en een van de beste albums van 2008

Hee, dit is toch weer heel anders. Heavy Deeds gehoord en dat was zomerser, meer bluesy, terwijl nog steeds heel psychedelisch. Hier gaat het inderdaad veel meer de folk en drone kant op, hoewel Beams dan ook weer stevig gitaar geörienteerd is. Ook een stuk minder zang hier, veel instrumentaler.

Zo blijkt het toch een band, die in staat is hun geluid wat aan te passen. Mooi, want ook dit is weer erg goed.

Sietse
duidelijk, dit is een erg fijne plaat.
Nu een keer of 10 geluisterd en dat is echt genieten

Ik weet niet hoe ze het bij Not Not Fun doen, maar ze blijven steeds met leuke dingen aan komen.
Allemaal even vaag op de een of andere manier, maar toch ook allemaal sterke releases. Ik heb er volgens mij nog geen die me tegen viel.

boomkat
Nice Sietse. Check anders ook die split met Predator Vision, tevenz lid van Ducktails. Staat misschien wel zijn beste nummer op.

Heb je deze nu op vinyal aangeschaft?

Sietse
yep, bij het concert gekocht in Amsterdam

Maar alles dat ik heb van Not Not Fun is vinyl (die cassettes laat ik aan mij voor bij gaan en cds doen ze niet echt volgens mij).

avatar van eviljoke
Af en toe eens een cd-r. Zo heb ik er één van pink luminous invocation: pink fog.

Sietse
ahh ja, tuurlijk. Die heb ik dus niet.