menu

Kerrier District - Kerrier District 2 (2006)

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Dance / Electronic
Label: Rephlex

  1. Ce Porte (5:12)
  2. Disco Nasty (6:02)
  3. Robotuss (5:34)
  4. Sho U Rite (4:55)
  5. Realistique (5:23)
  6. Sho U Rite [Ceephax Remix] (7:34)
totale tijdsduur: 34:40
zoeken in:
Joyrex
Vervolg op de eerste Kerrier District, maar ditmaal gaat Luke dieper en gebruikt hij een meer elektronische aanpak.

avatar van John Doe
4,0
Dit project is ooit gestart als een reactie op de eerste Metro Area releases. Je ziet de gelijkenis qua naam al, ook hoor je gelijkenissen muzikaal, maar er zit een wat lichtzinnigere twist bij die Luke helemaal eigen is. Heerlijke plaat voor zomerse tijden.

Een eigenzinnige versie van disco wordt tentoongespreid op de Kerrier District platen. Een grappige ondertoon is vaak aanwezig (dus waarschijnlijk niet voor 'serieuze lounge' liefhebbers zoals de laagstemmer hier die de score bederft , Vibert kan zowel lusher als edgier zijn en vaak zelfs in één nummer). Een hoge high zit in deze muziek, en daar moet je net zin in hebben, maar waarom niet als er ook lekker grondige ritmes onder zitten en de aparte ondertonen.

Deze muziek gebruikt de hedonistische elementen van bepaalde muziekculturen op een eigen wijze, maar is niet gauw muziek voor kuddedieren die bij een typische scene willen horen, daar is het veel te vrijzinnig/eclectisch voor.

Poa
Blijft subliem! Moest ik even kwijt.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:12 uur

geplaatst: vandaag om 14:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.