Porn / Merzbow - ...And the Devil Makes Three (2008)

1 stem

10. X (0:42)
  11. XI (5:35)
  12. XII (11:06)
tuktak
meerwaarde heeft het om het italiaans gesproken filmpje van de sony xperia vs de iphone erbij aan te zetten althans, ik vond het nergens op slaan, en het ging per ongeluk, maar vond het wel iets toevoegen; dat onverstaanbare monotone italiaanse geneuzel, in combi met een potje asociale herrie.

avatar van kobe bryant fan
Na de derde track afgezet, de drums klinken erg lekker.
Maar dat constane gepiep,gekraak en al die andere storende geluiden zorgen ervoor dat dit niet veel meer is dan herrie.

sxesven
moet je ff de goede versie pindakazen

avatar van kobe bryant fan
Ik heb hem geleend bij de bieb dus het is zeker de juiste versie.

sxesven
misschien een misdruk? dat van die herrie kan niet kloppen

avatar van kobe bryant fan
In mijn oren klinkt het toch als herrie, het kan ook zijn omdat ik niet veel electronic avant-garde ken. Ik vind de synths(?) die maar blijven piepen en de bombastische geluiden allesinds herrie.

avatar van kobe bryant fan
Op Youtube nog wat beluisterd en het klinkt hetzelfde als de cd, die constante synth veranderingen en gekraak vind ik slecht.

sxesven
vreemd zo ken ik merbzow toch niet

avatar van kobe bryant fan
Ik zal dan zeker wat andere platen van hem beluisteren.
Maar deze plaat is wel samen met Porn hij zal zeker wat invloed gehad hebben over de stijl van de plaat.

tuktak
misschien is jouw versie uit de bieb dezelfde misdruk als die op youtube staat

avatar van kobe bryant fan
Zo kunenn we wel blijven doorgaan.
Ik zal hem deze week nog eens grondig beluisteren.

rabbit
Ja, ik had ook die misdruk. Maar ik heb toen een mailtje gestuurd naar Truth Cult met daarin: 'Sorry, but I believe my disc contains noise, could you please send me a new one without the noise?' Merzbow heeft een jaar geleden ook in een interview verteld dat hij niet tevreden is over de geluidskwaliteit van deze cd. Ik geloof iets in de trant van: 'Yes, I've received several complaints about the Porn collab, that's why I made the Merzbox so people won't think I actually like the sound of these loud noises. I think I'll release my next album on Universal Music again.'

avatar van kobe bryant fan
Jammer voor hem en de fans.
Ben wel eens benieuwd naar zijn platen met goede geluidskwaliteit.

avatar van GrafGantz
En het gaat maar door hier...

avatar van kobe bryant fan

Bekijk het positief de populariteit van de plaat stijgt erdoor.

tuktak
Ik heb dat interview idd ook gelezen, interessant daarbij is dat de 'three' in de albumtitel verwijst naar atoomnummer 3, oftewel lithium. Het is welbekend dat lithiumcarbonaat gebruikt wordt in medicijnen tegen manische depressie. Merzbow probeert daarmee te relateren aan de eeuwige strijd tussen het zelf-zijn en de duivelse inbreng van medicatieve toevoegingen in het menselijke bewustzijn. In dat kader geloof ik dat de misdruk een soort statement richting de luisteraar is en dus helemaal niet per ongeluk uitgebracht.

sxesven
dat is wel interesant tuktak maar het blijft herrei sorry

ik zet zelf 'PULSE DEMON' maar weer eens op want dat vind ik wel mooi maar ik heb de youtubes van kobe bryant geluisterd en vond ik inderdaad ook slecht