Sjako! - Lucky Spots (2008)

Label: Coolhouse

1. One More Time (3:38)
  2. Great Expectations (5:30)
  3. Heart Break Road (3:44)
  4. Lucky Spots (3:49)
  5. Magic Fingers (3:39)
  6. I Need the Wind (3:37)
  7. Fishbowl (4:31)
  8. The Gates of Hell (3:37)
  9. Prone O' Mere Misterie (0:29)
  10. Motel Blues (4:11)
  11. Blues for Kimo (3:22)
  12. Jam 4 (4:32)
  13. Tag on My Soul (4:29)
avatar van Matthijs72
Na heel veel jaar weer een CD van Sjako! De driemansband is inmiddels uitgebreid met René van Barneveld (= Tres Manos van Urban Dance Squad)

Vrij ingetogen album, zeker als je het vergelijkt met hun oudere CD's. Deze CD bevat 2 covers, een paar instrumentale nummers (minder....zeker de jam-sessie achtige nummers op 't einde, 't ontaardt mij teveel in jazz, niet mijn ding), maar ook flink wat goeie eigen nummers.

Titelnummer is briljant, mooi slagwerk, gauw op single gooien

avatar van freakey
Ik moest hier heel erg aan wennen, was altijd erg gecharmeerd van het ruige, vituoze van Sjako!

Gaandeweg ontdek je dat hier toch wel enkele briljante liedjes opstaan.

Vogende plaat mag echter wel weer wat potiger als je het mij vraagt. (en vlugger...)