Keyshia Cole - A Different Me (2008)

R&B
Label: Interscope

1. A Different Me "Intro"
  2. Make Me Over

met 2Pac

9. Brand New
  10. Trust

met Monica

11. Thought You Should Know
  12. This Is Us
  13. Where This Love Could End Up
  14. Beautiful Music
  15. A Different Me "Outro"
avatar van musicman13
ben benieuwd!

avatar van Game
Playa Cardz Right is samen met 2Pac. Stond ook al op Pac's Life van 2006. Schitterend nummer.

Is trouwens ook de 1e single, hier de video:

Klik

Mooie cover trouwens.

avatar van RestLove
Sinds gisteren te vinden op uw lokale downloadsite

avatar van musicman13
goed album.

Slecht nummer?

avatar van MJ_DA_MAN
Geen idee, maar ik heb het over het feit dat Nas te vinden is op een album als dit .

avatar van Game
Keyshia Cole vind ik een van de betere R&B artiesten van dit moment, haar mooie stem en de producties zorgen voor goede luister momenten. Maar ik ben een beetje bevooroordeeld omdat ze met mijn favoriete rapper heeft samengewerkt.

Sowieso was dit trouwens al wel van Nas te verwachten.

Ik vond het veel triester dat hij bijvoorbeeld op het album van Young Jeezy te vinden was.

avatar van Kill_illuminati
Dat nummer met Nas is erg aangenaam. Ze kan erg goed zingen.

avatar van MetalMike
Naarmate de plaat vordert wordt 'ie beter voor mij, ik ben niet gek op duetjes maar het nummer met Monica is echt mooi. Daaropvolgende "Thought You Should Know" laat horen wat voor een mooie stem Keyshia toch heeft. Wel een plaat die ik wat vaker moet horen denk ik, maar dat is juist prettig als een plaat wat later inzakt, leer je 'm beter waarderen. Blij dat ik haar hebt ontdekt, al is het meer dan 15 jaar te laat. Maar ja, toen was ik er ook nog niet klaar voor denk ik.