Racer X - Snowball of Doom 2 (2002)

1 stem

Label: Universal

1. Superheroes (4:58)
  2. Phallic Tractor (0:56)
  3. Fire of Rock (4:58)
  4. The Executioner's Song (5:04)
  5. King of the Monsters (5:08)
  6. Dead Man's Shoes (4:32)
  7. Sunlit Nights (4:13)
  8. Into the Night (4:34)
  9. Y.R.O.(+GUITAR Solo) (10:55)
  10. Let the Spirit Fly (4:36)
  11. Waiting (5:17)
  12. Hammer Away (4:01)
  13. Bass Solo (2:36)
  14. Miss Mistreater (4:34)
  15. That Hormone Thing (5:34)
  16. Scarified (2:45)
  17. Drum Solo (3:23)
  18. Motor Man (5:41)
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
De link op Wikipedia vertelt niet alles, volgens Discogs gaat het om een "soundboard recording" waarbij alles zo werd gelaten, zo ook de foutjes... en de zang van Jeff Martin die in het openingsnummer klinkt als vingernagels op een schoolbord. Gelukkig herpakt hij zich hierna want de rest van de groep (Gilbert, Alderete en Travis) staat uitmuntend te spelen. Gilbert kan zo tekeer gaan dat ik mij soms voorstel dat zijn gitaar in brand vliegt, wat een geweldenaar. Martin heeft zijn beste dag niet, gelukkig staan er ook zes (!) instrumentale nummers op deze (korte dubbelaar) én een bass solo én een drum solo, dus bijna de helft van dit album hoor je hem niet.