Cher - Greatest Hits: 1965 - 1992 (1992)

Label: Geffen

1. Oh No Not My Baby (3:14)
  2. Whenever You're Near (4:07)
  3. Many Rivers to Cross [Live] (4:12)
  4. Love and Understanding (4:45)
  5. Save Up All Your Tears (4:02)
  6. Shoop Shoop Song (It's in His Kiss) (2:53)
  7. If I Could Turn Back Time (3:51)
  8. Just Like Jesse James (4:09)
  9. Heart of Stone (4:18)
  10. I Found Someone (3:45)
  11. We All Sleep Alone (5:12)
  12. Bang Bang (My Baby Shot Me Down) (3:56)
  13. Dead Ringer for Love (4:26)

met Meat Loaf

14. Dark Lady (3:30)
  15. Gypsies, Tramps & Thieves (2:39)
  16. Sonny & Cher - I Got You Babe (3:16)
avatar van Madjack71
Deze verzamelaar begint wel aardig met Oh no not my baby, waarop mijn jongste dochter van 2 met de handjes in de lucht, rondjes gaat dansen.
Cher heeft in haar carriere van 100 jaar best wel wat aardige nummers gemaakt. Ze ziet er nog redelijk goed geconserveerd uit, maar goed met al die botox/E103, E306 stoffen heeft ze ook wel een helpende hand daarin.
Edoch, terug naar de muziek.
Whenever you're near, doet niet veel en is een eenvoudig rocknummer.
De stem van Cher komt het nummer Many rivers to cross niet echt ten goede. Nee, dan toch liever die van Jimmy Cliff.

In Love and Understanding/If i could turn back time...met die onvergetelijke billentattoepak./I found someone/Bang Bang/Dark Lady, komt haar stem goed tot haar recht.

Ik zelf hoor liever de solo Cher uit het begin van haar carriere, dan erna. Die jaren tachtig sound erover, heeft de tand des tijds over het algemeen niet echt overleefd. De rockcher, heeft ook wel wat weg van de band Heart uit diezelfde tijd.

Ach voor een keertje wel aardig om te luisteren.