Ashes to Ashes (2008)

4. Duran Duran - Girls on Film
  5. Dexys Midnight Runners - Geno
  6. OMD - Souvenir
  7. The Stranglers - No More Heroes
  8. The Clash - I Fought the Law
  9. Heaven 17 - (We Don't Need This) Fascist Groove Thing
  10. Edmund Butt - Gene Genie (Gene Hunt's Theme from "Ashes to Ashes")
  11. The Passions - I'm in Love with a German Film Star
  17. The Teardrop Explodes - Reward
  18. Tenpole Tudor - Swords of a Thousand Men
  19. Bryan Ferry - Let's Stick Together
  20. Ultravox - Vienna
  21. Edmund Butt - Title Music from "Ashes to Ashes"
avatar van vigil
De film ken ik niet maar het lijkt mij sterk dat deze net zo goed is als de soundtrack!

avatar van ChrisX
vigil schreef:

Geen film maar een tv-serie. Het is feitelijk het vervolg op de serie Life On Mars. Die heb ik voor een groot deel gezien (en wil dat zeker nog een keer gaan herhalen op dvd) en vond ik erg sterk. Daar waar Life On Mars zich afspeelde in de 70s is Ashes To Ashes geplaatst in de 80s.

avatar van vigil
Ah oke, die Life on Mars zegt me wel iets. De maker is dus in ieder geval een Bowie fan.

avatar van ChrisX
vigil schreef:

Ik weet niet hoe het zit bij Ashes To Ashes maar in Life On Mars is het zo dat een politieagent onderweg is naar huis om te voorkomen dat zijn vriendin iets overkomt en onderweg moet hij een keer uitstappen en word vervolgens aangereden... Het laatste nummer wat hij hoorde voordat hij in een soort van coma belandde is Life On Mars. Vervolgens gaat de hoofdpersoon in dat coma als het ware terug in de tijd en komt als moderne politieagent terecht in een 70s politiekantoor. Hij moet dan zowel de weg terug vinden uit die coma (zo af en toe hoort hij flarden van de 'andere kant') als ook zijn werk nog steeds doen. Ik weet het, het klinkt zo op papier als iets heel fout maar ik vond de uitwerking over twee seizoenen werkelijk fenomenaal met een behoorlijk "Huh, wat nu?" slot.