Wizzard - Wizzard Brew (1973)

Label: EMI

1. You Can Dance the Rock 'N' Roll (4:38)
  2. Meet Me at the Jailhouse (13:33)
  3. Jolly Cup of Tea (2:12)
  4. Get on Down to Memphis (7:37)
  5. Gotta Crush (About You) (3:44)
  6. Wear a Fast Gun (9:13)
  7. Ball Park Incident *
  12. You Got the Jump on Me *
  13. Rob Roy's Nightmare *
  14. I Wish It Could Be Christmas Everyday *
LocoHermano
Ultiem buiten de lijntjes meesterwerk van geverfd genie Roy Wood. Garagerock, rocknroll, jazzrock, psychedelica, you name it, het is hier te vinden. Zelfs de bonusnummers zijn van grote klasse. Plaat met forse stierenkloten.

Ik heb dit album nog op vinyl, maar vanwege de bonus tracks The Carlsberg Special (Pianos Demolished Phone 021 373 4472), Bend over Beethoven, You Got the Jump on Me en Rob Roy's Nightmare zou ik 'm toch als CD willen hebben.

avatar van Supersid
Misschien moeten de mensen die dit wél kunnen waarderen er ook op stemmen, want dit is een hopeloos onterecht laag gemiddelde! Klassieker in de (toegegeven: nostalgische) playlist van mijn parentale jeugd

Fedde
Jammer, deze zat niet in mijn paplepel, ga hem zeker nog eens beluisteren en dan stemmen.