Ceremony - Ruined (2005)

5. Troubled Waters
  6. Throwing Bricks
  7. I Want to Put This to an End
avatar van andnino
In feite gewoon de laatste 7 nummers van het erop volgende debuutalbum Violence Violence. Leuk als je even een korte energiestoot nodig hebt (niks Red Bull). Less is More op productioneel gebied hier, want de productie is doffer dan die van de uiteindelijke versies van de nummers, en dat komt ze eigenlijk alleen maar ten goede. Vooral de snaredrum is hier wat minder storend.

@andnino

deze is eerder uitgekomen dan Violence, Violence. op de LP Violence, Violence staan deze nummers niet vermeld op de tracklist maar staat er simpelweg nummers 14-20 zijn oorspronkelijk van de Ruined EP.

avatar van andnino
Ah, vandaar. Doet toch niets af aan mijn mening

avatar van frolunda
Mijn eerste kennismaking met de band en zeker niet de laatste.Agressieve hardcore waar de energie vanaf spat.Goed.