Heavy D - Vibes (2008)

Reggae
Label: Federal

1. Long Distance Girlfriend (4:17)
  2. No Matter What (4:12)
  3. Queen Majesty (3:51)
  4. Love Me Like This (3:43)
  5. All I Have (3:44)
  6. Hugs and Kisses (3:33)
  7. Private Dancer (3:32)
  8. Delilah (3:34)
  9. Chasing Windmills (3:26)
  10. Sincere (4:21)
avatar van Rhythm & Poetry
Heavy D aan de reggae dat moest ik gewoon proberen, helaas kwam ik van een koude kermis thuis. Reggae zangers moet ik voelen, de emotie is vaak het sterkste punt, bij Heavy D ontbeert het aan elke vorm van emotie. Waarschijnlijk omdat hij het te overdreven brengt. Daarnaast heeft hij er simpelweg de stem niet voor en is het op punten gewoon ergelijk. Het is dan ook niets meer dan een mislukte poging om met iets verfrissend te komen. Gelukkig is er wel iets wat ik kan waarderen op deze cd, de instrumentale begeleiding is vaak dik in orde, de achtergrond zang weet er op sommige punten ook nog wat van te maken. Absoluut niet genoeg voor een voldoende (verre van dat zelfs), maar wel het redmiddel om het album uit te zitten.