Sash! - Trilenium (2000)

1. Rock the Block (3:44)

met Michael "Ameer" Williams en Deborah Cameron

2. Adelante (6:47)

met Rodriguez en Peter Faulhammer

3. With My Own Eyes (4:03)

met Inka Auhagen

4. Show Me the Right Way (3:54)

met Ricardo de Tornato

5. Le Soleil Noir (3:51)

met Sabine Ohmes

6. Just Around the Hill (3:32)

met Tina Cousins

7. Tell Me Now (3:35)

met Ca$h

8. Trilenium (5:22)
  9. Halleluja (3:58)

met Deborah Cameron en Ca$h

10. Together Again (3:43)

met Blå Øjne

11. Destination Unknown (3:58)
  12. Multiply Teaser (5:39)
  13. My Kind of Blues (3:23)
  14. Chill Out No. 1 (4:24)
Vond dit best goed. Erg aardige dance. Adelante kan je toch niet slecht noemen ...

avatar van Arno
Ik anders wel. Echt vreselijk, deze cd. 1*

Verwachtte wel degelijke reacties , ik sta alleen met sash als guilty pleasure ... al schaam ik me er niet voor , vind het erg goed , zonder meer.

Lost Highway
@ sn@ke: ge staat niet alleen,ik vond die Sash destijds ook niet slecht,er bestaat veel grotere troep.

Maar dat ge een album van 50 cent 4 sterren durft geven,daar moet ge u wel diep,heel diep voor schamen!:).

avatar van musicfriek
Ik ken dit album verder niet, maar weet wel dat Adelante een geweldige plaat is. Alleen dat intro al!

avatar van Wib0__
Een best lekker album.
De nummers; Adelante & Trilenium zijn best lekker. .

avatar van RogerV
Sash! maakte op zich best aardige eurotrance. Commercieel maar wel goed uitgewerkt.

Op deze cd doet hij wel wat leuke probeersels die soms geslaagd zijn en soms echt de plank misslaan. Nr 12 en 13 zijn de beste nummers van dit plaatje.