DJ Cadik - Basic (2008)

met Zeek

13. Zoska Beat

met Judie Jay

avatar van Rhythm & Poetry
Eindelijk pik ik op het eind van het jaar toch een Hongaarse cd mee, alhoewel er is weinig Hongaars aan. Ik vind het jaar dat ik geen aparte invloeden hoor, nu vind het te veel naar matige Stones Throw producties gaan. Maar goed slecht is het zeker niet, word ook zeker niet weggeblazen. Een aantal aardige gastbijdrages weten het geheel van een onvoldoende te redden. Ik moet wel zeggen dat de producer meer zijn best lijkt te doen voor de mindere gastartiesen, erg apart, ik zou eerder zeggen dat het andersom moet zijn.