Neko Case - Middle Cyclone (2009)

Country
Label: ANTI-

1. This Tornado Loves You (3:21)
  2. The Next Time You Say "Forever" (1:46)
  3. People Got a Lotta Nerve (2:34)
  4. Polar Nettles (2:26)
  5. Vengeance Is Sleeping (3:23)
  6. Never Turn Your Back on Mother Earth (2:14)
  7. Middle Cyclone (3:06)
  8. Fever (3:19)
  9. Magpie to the Morning (2:44)
  10. I'm an Animal (2:21)
  11. Prison Girls (5:26)
  12. Don't Forget Me (3:10)
  13. The Pharaohs (3:38)
  14. Red Tide (2:54)
  15. Marais La Nuit (31:39)
Nihilisme
Ja, kom maar op met een nieuwe Neko Case!

nijme255@adsl
Weer een leuke van onze Neko. Fijn dat ze weer in ons midden is. Mooi.

avatar van musicfriek
Fox Confessor heeft me erg goed gesmaakt, dus ook erg benieuwd naar nieuw werk van haar. Is het met haar vorige te vergelijken?

avatar van Bart
Gelekt! Het luisteren kan beginnen!

avatar van Bart
Whaaa! Een dertig-minuten-durende afsluiter. Zó, zó! Eerste luisterbeurt klinkt overigens goed!

Nihilisme
Dat laatste nummer is vreselijk zinloos. Beschouw het album maar afgelopen na Red Tide. Desalniettemin klinkt-ie voorlopig (ben bij nummer 4) heerlijk.

Mijn liefde voor Neko Case blijft.

avatar van Doc
Doc
Mooie plaat met bijdragen van bandleden van Calexico, Los Lobos en Giant Sand.
Dat laatste nummer had van mij niet zo gehoeven met die dierengeluiden. Maar verder een prima plaat zo op het eerste gehoor.

88Fabian
Fantastische zangeres had eerst nooit muziek van gehoord,maar dit album is echt goed.

avatar van heicro
Ik ben benieuwd. Iemand een recensie?

heicro schreef:
Ik ben benieuwd. Iemand een recensie?

Ik zal gewoon maar gaan luisteren,deze CD is heel goed dat is zeker.

avatar van heicro
Haar liedjes klinken soms breekbaar en minimaal, dan weer vol met up-tempo.
This Tornado Loves You’ is prachtig, ‘People Got A Lotta Nerve’ ook, maar ‘Prison Girls’ en ‘The Pharaohs’ zijn naar mijn mening de beste songs.

Dat die sjirpende krekels en kwakende kikkers nergens op slaan vergeven we haar.

avatar van steven
hier staan een paar echt fantastische nummers op (this tornado , people gotta lot of nerve) , maar over het geheel toch minder dan de geniale voorganger... minder consistent , tja en dat laatste nummer had niet gehoeven

88Fabian
Net weer geluisterd,dit is echt een fantastisch album.

MrMusic
Gewoon een verschrikkelijk mooi album,met een geweldige emotie in de stem en melodie.