Victoria Beckham - Victoria Beckham (2001)

Pop / R&B
Label: EMI

1. Not Such an Innocent Girl (3:18)
  2. A Mind of Its Own (3:49)
  3. That Kind of Girl (3:48)
  4. Like That (4:01)
  5. Girlfriend (3:42)
  6. Midnight Fantasy (3:15)
  7. I.O.U. (3:49)
  8. No Trix, No Games (3:03)
  9. I Wish (4:09)
  10. Watcha Talkin' Bout (3:51)
  11. Unconditional Love (3:50)
  12. Every Part of Me (5:12)
  13. Not Such an Innocent Girl [Robbie Rivera's Main Vocal Mix] * (6:56)
  14. Not Such an Innocent Girl [Sunship Radio Edit] * (3:43)
avatar van fish
Maar eens een keer een buitengewoon intelligente mening geven, gelijk aan de buitengewone kwaliteiten van dit magistrale product:
hahahahaha
ach ja.......

dit is echt een goed album vooral de nummers: girlfriend, i.o.u, i wish, unconditional love en every part of me zijn toppers.

avatar van HiLL
Serieus 5*!?

avatar van mathias
Het is een vreemde wereld

Electro_
Ze ging toch anoniem ook muziek uitbrengen?

avatar van Pauluzz de BK
Bagger. Alleen van Not Such an innocent girl is wel een aardig mix verschenen op 12". (nee geen dub hahah)

Oh my god! Okè, dat alle Spice Girls denken ze dat ze het solo kunnen en een cd maken kunnen we nog mee leven... Maar Victoria Beckham?! Doe kan al helemààl niet zingen!! Waarom maakt ze dan een cd?? Ik kan het niet geloven hoor... Zelfs haar nieuwste nummer (die niet op dit album staat) 'This Groove' is alleen goed om de beats. Eigenlijk praat ze alleen maar in 'haar' liedjes... Pfff...

avatar van Nightrider
*mike* schreef:

En alle Geri-cd's verdienen een 5? Duidelijk een geval van een Geri-fan

ik wist niet eens dat zij solo muziek maakte, geen mening dus, wil ik ook niet hebben

heb één keer een stukje van haar real-life soap gezien, dat was uhhhh... niet om aan te zien...

niet normaal hoe fake zei is en doet en wat voor een fake leven zij leidt

ik vraag me nu af wat ik me bij deze CD moet voorstellen...
wil ik liever niet over denken

avatar van friday the 13 th
Heb de cd ooit in een rommelbak gevonden. Nog niet de tijd gehad om hem volledig te beluisteren, dus ik ga nog geen stem uitbrengen. De twee uitgebrachte singles ken ik wel.

Not such an innocent girl is een simpel, maar wel leuk en catchy popnummer.

A mind of its own is meer een ballad en een hele goede vind ik, mooie stem in dit nummer en zacht gezongen.

Als de rest van het album ook zo is, vind ik dat dit album onterecht geflopt is.

avatar van chaotic20
0,5
Wat een huppelkutten hier...

Maar anyway, dit album is niet veel soeps... Slechte vocals, goedkope beats. Mel C en Emma zijn het enige goede wat uit de Spice Girls is gekomen

avatar van PEN15
Dit is echt voor het eerst dat ik zie dat Victoria Beckham een solo plaat heeft. Het eerste wat ik dacht was: hey, is die ook al gaan zingen? Omdat ik helemaal niet meer besefte dat zij ooit bij de spice girls zat. Voor de laatste 10 jaar weet ik niet beter dan dat zij een Beckham is, een celebrity, zo eentje die er alleen maar hoeft te zijn en niks hoeft te zeggen.
Vroeger zeiden wij thuis bij de spice girls altijd: je hebt die rode spice girl, die blonde, die donkere en oh ja die spice girl die je nooit hoorde: victoria. LOL

avatar van Angelo
Ik heb dit album heel lang geleden beluisterd. Niet omdat ik hoge verwachtingen had, maar omdat ik las dat platenmaatschappij Virgin maar liefst £ 5.000.000 pond in dit album heeft gestoken! Belachelijk natuurlijk, ze hadden het beter aan een goed doel kunnen doneren. Je raad het al: zelfs dát bedrag kan het non-talent van Victoria Beckham niet verbergen. De vocale kwaliteiten van d'r zijn niet eens beperkt; die zijn er gewoonweg niet. Zelfs de nummers zijn niet eens leuk. Not such an innocent girl is dan nog het beste wat er te vinden is, en dat is voornamelijk te danken aan de productie die indertijd een beetje futuristisch aanvoelde. Ik kan hier echt niet meer van maken dan een halve ster. Voor wat het waard is: ik vind Victoria wél een leuke dame, zolang ze haar mond dichthoudt is er helemaal niets aan de hand.

avatar van MetalMike
Gevalletje leuk om eens aan te zetten en minder slecht bevonden dan ik ooit vermoedde. Geen wereldzangeres uiteraard, maar haar stem heeft wel een aangename toon. Lekkere opener, "Like That" is ook erg prettig. Een dansbaar "Midnight Fantasy", een oorstrelend "I.O.U.", een semi-ondeugend "No Trix No Games". Klein pareltje is "I Wish", dat luistert echt heel fijn weg.
Op maat gemaakte Pop gemixt met niet al te moeilijk moderne R&B en je hebt een snit die haar goed paste. Dat mensen hier stemmen en commentaar leveren, maar de cd niet eens gehoord hebben... sneu. Heb meer respect voor de dame in kwestie.