menu

ESP - One for the Ditch (2008)

mijn stem
4,00 (5)
5 stemmen

Canada / Verenigde Staten
Country / Folk
Label: Blue Rose

  1. Hell of a Life
  2. Highway 395
  3. In Love with You
  4. Stormy
  5. Goodbye Blues
  6. Red Bandana
  7. Festival Song
  8. She Was Gone
  9. Too Many Rainy Days
  10. Walk Away
  11. One for the Ditch
zoeken in:
avatar van Coldplayer
3,5
Hier staat een kort stukje over het album en er zijn wat stukjes van de nummers te beluisteren. Ik ben erg benieuwd naar dit plaatje...

avatar van Yann
4,0
Heerlijk album van drie heren die ieder voor zich een indrukwekkend oeuvre kennen, maar die tezamen nog beter uit de verf komen: Easton, Stagger en Phillips brengen elk hun eigen liedjes, maar vullen elkaar daarbij uitstekend aan. Het schorre stemgeluid van Tim Easton is erg mooi bij de meer bedeesde stemmen van Leeroy Stagger en Evan Phillips.
Het plaatje bestaat uit eenvoudige, akoestische liedjes in een heerlijk ongedwongen sfeertje. Aards en tegelijk betoverend. Deze drie zou ik het liefst eens in een klein buurtcafeetje hun liedjes ten gehore zien brengen, onder het genot van een lekker biertje natuurlijk.
Fijne tip, Coldplayer. Thanks!

avatar van Coldplayer
3,5
Eindelijk heb ik tijd voor deze plaat. Na het toevoegen op musicmeter stond hij hoog op mijn lijstje maar nu is het dan eindelijk zover. Gevolg: hij staat al voor de tweede keer aan vanavond en vanmiddag heb ik hem ook al twee keer achterelkaar gedraait. Ja zo'n plaatje is het dus...

Geen vernieuwend geluid maar iets van dit album is zo aangenaam dat het heerlijk wegluisterd. Zodra ik doorheb wat dat 'iets' is, zal een uitgebreidere post ongetwijfeld volgen.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:49 uur

geplaatst: vandaag om 10:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.