Paulusma - iRecord (2008)

Label: Munich

1. Ready to Go (3:59)
  2. Satisfactory (3:07)
  3. Lotta Love (3:29)
  4. California Spirit (3:08)
  5. Ridin' the True Companion (4:22)
  6. Ship of Fools (4:21)
  7. Shadow Dancing (3:11)
  8. TJ on a Spree (3:48)
  9. Saturday Afternoon (2:57)
  10. Stories of Love (3:56)
  11. Moonshine Waltz (3:26)
avatar van Twinpeaks
Goed Neerlands product,waar Paulusma zich weer vernieuwd.Dat levert weer mooie beschouwingen op gevangen in een spannend muzikaal frame waarbij het experiment niet wordt geschuwd.Wel een verademing om tussen alle eenheidsworsten deze eigengereide ziel terug te vinden die nog steeds oor heeft voor mooie liedjes.

avatar van Kaaasgaaf
Wel een erg lelijke titel zeg! Doet gewoon pijn aan m'n ogen. Kon hij niet iets beters verzinnen?

avatar van oruiz
Kaaasgaaf schreef:

mwah dat valt toch wel mee? erg mooie plaat trouwens van Jelle P. uitgeklede Beatlesque-liedjes

Gregson
Mooi album van Paulusma. Ik heb helemaal niks van Daryll-Ann, maar las een recensie van dit album een tijd geleden en dat maakte me nieuwsgierig. En hij was gewoon niet te loaden behalve van iTunes . Dus vandaag nog maar een keer geluisterd en meegenomen.

avatar van the weaver
as zaterdag in merleyn nijmegen ! voor zes euries !

Pim
Waarom maar 10 stemmen voor dit meesterwerk?
Paulusma is een talent dat veel te weinig mensen kennen. Misschien komt dat door zijn naam. Als ik tegen mensen zeg dat ik de muziek van Paulusma prachtig vind, krijg ik steevast als reactie: "Piet Paulusma?"
Helaas, helaas, Het is zulke mooie muziek.

Gregson
Pim schreef:

Same here, die reactie heb ik ook ervaren. Desondanks een prachtig album van Paulusma. Ik kan erg genieten van z'n mooie, Beatles-achtige songs. Halfje erbij: 4,5*.

avatar van likeahurricane
Acoustisch live Leeuwenbergh in Utrecht :

Shadow Dancing

uilenei
Had de CD al een tijdje in bezit, maar wilde persé de vinyl-versie. Besteld op de web-site van Jelle Paulusma en heel gaaf: een handgeschreven briefje van de meester zelf met de opmerking dat hij dit zelf zijn beste werk vond. Sluit ik me volledig bij aan, veruit het beste.............in mijn oren zelfs voor Nederlandse begrippen.......

avatar van nikon42
Ik heb m'n cd collectie van DA compleet gemaakt met deze cd en deez besteld op de man z'n website en ook hier een handgeschreven briefje met " veel luister plezier ", wanneer ik zoveel aandacht krijg van een artiest kan die bij mij nooit meer stuk., zeker als het een heerlijke CD is. Gelukkig zijn er nog zulke fantastische artiesten.

uilenei
Mooi, hier dezelfde ervaring, besteld via zijn website en geleverd met een persoonlijk briefje in de lp-hoes. Geeft extra glans