Tek - U.G.P. (2009)

1. U.G.P. Intro (0:26)
  2. Wot Up BIG (1:09)
  3. Rubberbands (2:06)
  4. Double Up (1:49)
  5. Family Portrait (3:57)

met Mike Traylor

6. Good 4 Noffin (2:37)
  7. Death Is 4EVA (3:03)
  8. Spread My Wings (3:32)
  9. Anybody Can Be a Body (4:02)
  10. On My Way 2 Miami (1:34)
  11. Sleep Wen I Die (1:34)
  12. Where I'm From (2:53)

met Raekwon

13. UGP Outro (0:23)
Rene1979
Tek van smif en wessun toch?
Mij benieuwen dit

avatar van nega
mij twee

Maxmus
http://www.youtube.com/watch?v=AzUrf-H6ttY&feature=channel_page das een nummer van dit album dat al geleaked is. ( Spread My Wings ).

avatar van Seedorf
Wat een draak van een nummer is dat zeg.

avatar van MJ_DA_MAN
Een Lenny Kravitz-sample .

Relax
Die gozer lijkt wel op Freeway in die videoclip...

Maar wat maakt het uit dat het van Lenny Kravitz is gesampled?

aire.
Omdat het behoorlijk bubblegumish overkomt, terwijl Tek juist allemaal gangsta doet. Als MJ dat bedoelt. Maar ik vind het eigenlijk wel iets hebben. G-funk is op die manier eigenlijk ook zo populair geworden; gangsta lyrics over mierenzoete popsamples.

avatar van Game
Vrij lang album, ik weet niet of deze man wel zo lang kan blijven boeien. Zeker met maar 3 gastoptredens. Alhoewel ik wel benieuwd ben wat Raekwon gaat brengen.

Die sample valt wel mee. Het kan erger. (O-Zone )

Relax schreef:
Maar wat maakt het uit dat het van Lenny Kravitz is gesampled?
Je gaat toch niet een soft popnummer (weet niet of je het origineel kent, lijkt me niet) samplen als je een beat voor een rapper als Tek gaat maken? Ik weet niet wat die producer bezielt.
aire. schreef:
Juist.

aire.
Game schreef:

Die sample valt wel mee. Het kan erger. (O-Zone )

Ik weet eigenlijk wel zeker dat Tek zo lang niet kan boeien. Hij doet het al allemaal zelf zonder Steel, juist waar hij zo succesvol mee was. Smif-N-Wessun was een leuke act, speelde lekker op elkaar in en kwamen er samen wel uit. Maar een dubbelaar (als ik dat mag aannemen) is al finest in hihopland en dan ook nog Tek in z'n uppie? Nee ik denk niet dat dit veel gaat woorden.

edit: en het label mag gewoon Duckdown worden.

avatar van MJ_DA_MAN
Dit is toch gewoon een mixtape?

avatar van Game
Ik denk het wel, afgaande op de cover dan.

Rene1979
Nee is geen mixtape en hij heeft nog een album uitgebracht dit jaar.