Krumb Snatcha - Hidden Scriptures (2009)

1 stem

Label: Red Line

1. The Way (5:08)
  2. Triumph (3:36)
  3. L.O.V.E. (4:05)
  4. Hold It Down (3:39)
  5. Still Be Me (3:21)

met Lex Boogie en Blacastan

6. Street Merchant (4:00)
  7. Secret (3:54)
  8. Feeling (4:06)
  9. Hidden Scriptures (3:19)
  10. The Light (4:28)
  11. Mind Power (3:54)
  12. Explanation (4:21)

met Lex Boogie en Pops

13. Garden of Eden (4:11)
  14. Heaven on Earth (4:11)

met Lauren

15. Yesterday (4:58)
  16. East Is Back (4:10)
  17. Underground Ambassadors (2:43)

met Afu-Ra

18. Leavin (3:49)
  19. Begins (3:57)
Harco
Krumb Snatcha's Hidden Scriptures mag dan een klein maandje zijn uitgesteld, maar er zijn wel twee tracks gelekt. Hell yeah.

Maxmus
Wanneer komt het album?

Ik heb inmiddels 4 tracks gehoord en die waren allemaal hard.

Ben echt benieuwd wanneer die er is.

avatar van MJ_DA_MAN
Maxmus schreef:
Wanneer komt het album?
Eind deze maand.

avatar van Rhythm & Poetry
Dat ik niet onder de indruk ben van dit album heeft weinig met de producties te maken. Deze knallen namelijk wel met regelmaat in tegenstelling tot Krumb Snatcha zelf. Nou wil ik niet zeggen dat het de meest vreselijke rapper is, want dat is hij niet, maar hij weet me op dit album geen moment te boeien. De twee producties van Pete Rock zijn overigens niet zo bijzonder, liever hoor ik Nickel Plate's producties op dit album. The Way is een sterke binnenkomer.

avatar van MJ_DA_MAN
De beats zijn op deze plaat bij vlagen goed, maar Krumb boeit me geen seconde, mede door zijn saaie flow. Vind dit wel beats voor Rakim (solo); had hem hier best op willen horen rappen . Pete Rock overtuigd weer eens niet; zijn productie op Yesterday gaat nog wel maar het andere nummer van hem, Begins, is saai geproduceerd.

avatar van Shelter
KS boeit me vrijwel nooit...live is het ook niet veel soeps.
Ik zag dit album ergens liggen, wellicht eens luisteren maar verwacht er niet veel van...kijkende naar de stemmen gok ik dat ik niet positief verrast zal worden.