menu

Robert Schroeder - Brainchips Instrumental Version (2005)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Duitsland
Electronic
Label: N.E.W.S.

  1. Doo Doo (5:43)
  2. Wafer (3:43)
  3. Electron (6:16)
  4. Heaven (5:17)
  5. Space-Track (6:01)
  6. Froggy (4:36)
  7. Serenade (10:27)
  8. LogIn (4:39)
  9. Hotspot Zone (4:17)
  10. So Check Me (6:23)
  11. Passing Streams (6:25)
  12. Shallala (10:09)
totale tijdsduur: 1:13:56
zoeken in:
avatar van Gerards Dream
3,5
Het werk van Robert Schroeder is niet van constante kwaliteit. Goed dit is een zin die voor vele artiesten geldt kan je zeggen Toch ben ik bij het werk van Schroeder daar gevoeliger voor. In het verleden heeft hij prima platen gemaakt, maar ook zaken die me niets deden..

Dit album hier maakt onderdeel uit van een tweeluik, naast een instrumentale versie is er ook een met vocalen. Op dit deel is prima electronische muziek te horen. Het is wat tegen de rustig kant aan en echte dynamische uithalen zitten er niet in. Het is daarmee prima muziek om er wat bij te doen. Een tocht op de MusicMeter bijvoorbeeld doet wonderen met dit op de achtergrond.

Toch hadden er voor mij wel momenten in mogen zitten die wat dynamischer hadden gekund. Het doet me nu denken aan een dagje op Schiphol te zijn zonder dat je een vliegtuig hoeft te halen. Geen stress dus, wat opzich aangenaam is, maar hierdoor wel een tikje kleurloos al doet de hoes anders vermoeden. Prima muziek dus voor op de late avond als er niets moet dus.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:34 uur

geplaatst: vandaag om 16:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.