Margreet Dolman - Wij Vonden Elkaar (1990)

Label: Esther

1. Wij Vonden Elkaar (3:40)

met Dokter Valentijn

2. Een Beetje Misselijk (4:12)

met Buster Fonteijn

3. Vrolijk Inzicht (3:04)

met Dominee Gremdaat

4. Ik Weet het Niet (3:02)
  5. Wie Heeft Gelijk (2:51)

met Bob Guttering en Emmy Kapoek

6. Te Gevoelig (0:58)
  7. Mama, Waar Ben Je (5:30)

met Buster Fonteijn

8. Eens Was Ik Bijna Gelukkig (3:04)
  9. Onverwacht Wanhopig (3:01)

met Dominee Gremdaat

10. Nachten van Amsterdam (4:15)

met Dokter Valentijn

11. Fijn Gesprek (2:19)

met Buster Fonteijn

12. Terug Naar de Kust (4:21)
  13. Ik Win (2:28)

14. In Mijn Badje (3:58)
  15. Hij Is een Zwerver (3:44)

16. Tocht (0:17)
  17. Bang Zijn (2:10)

met Bob Guttering

18. Alleen in de Goot (4:05)
  19. Opnieuw Beginnen (2:57)

avatar van vigil
De klassieker "Ben een beetje misselijk" maakt een hoop goed want verder is het niet veel met als muzikaal dieptepunt "We vonden elkaar".

avatar van Tekh
Heb dit op een cassettebandje en vond de stukjes met Buster Fonteijn altijd wel grappig.

avatar van bauer
Het titelnummer Wij Vonden Elkaar werd gisteren live gebracht, met Dr. Valentijn, als slotnummer in Leeuwarden. Behoorlijk volle zaal voor Margreet, dit in tegenstelling tot de Nits vorige maand.

avatar van B.Robertson
Ik heb de preken van Dominee Gremdaat aangevinkt als favorieten, een meesterlijke vertelling.
De liedjes zijn wisselvallig, "Eens was ik bijna gelukkig", "De nachten van Amsterdam", "Alleen in de goot" en natuurlijk "Een beetje Misselijk" vind ik wel goed. Dat gekrijs in "Terug naar de kust" bevalt me dan een stuk minder.

avatar van edje1969
Wij vonden elkaar. Kent u die uitdrukking? Wij vonden elkaar! Ik moest eraan denken bij deze cd uit mijn verzameling. Ik heb meerdere albums van dame Dolman. Te danken via mijn abonnement op haar tijdschrift " Mens en Gevoelens". Daarin vonden wij elkaar. Toch geef ik dit album een lagere beoordeling. Het is leuk voor een keer om te horen en dan houdt het op. Maar luister voor uzelf!!! Ik wens u veel luisterplezier met euh...spekjes of zo