Jean Michel Jarre - Destination Docklands (1997)

Alternatieve titel: The London Concert

Frankrijk
Electronic
Label: Epic

1. Revolutions (1:03)
  2. Industrial Revolution: Overture (2:59)
  3. Industrial Revolution Part 1-2-3 (5:46)
  4. Magnetic Fields II (4:08)
  5. Oxygene IV (3:50)
  6. Computer Weekend (5:13)
  7. Revolutions (3:53)
  8. London Kid (4:57)
  9. Fourth Rendez-Vous (4:18)
  10. Second Rendez-Vous (8:58)
  11. September (4:43)
  12. The Emigrant (3:50)
avatar van vigil
Niet de beste live plaat van Heer Jarre. Tijdens dit live optreden wordt de goede man bij gestaan door een flink aantal muzikanten waaronder Hank "The Shadows" Marvin.

avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Re-release van een live-plaat die al eerder onder de naam "Jarre Live" is uitgebracht. Dit album bevat exact dezelfde tracklisting en bevat verder niets extra's.

avatar van vigil
Hij is in ieder geval nog geremasterd.

avatar van dennisversteeg
Een goede collectie livenummers van het concert in London in 1988. Helaas blijven veel arrangementen dicht bij de originelen en voegen daardoor weinig toe. Waar er wel variatie is, is het album dan ook meteen erg leuk.

Veel focus op het Revolutions album. Ik heb wel wat met dat album, dus ik vind dat prima.

WPE
Klopt, ik heb ook minder met het album Revolutions, maar het concert komt toch wel goed over, dynamisch, een goede keuze van uitgevoerde nummers. En het klinkt als een klok, af en toe misschien wel iets te dramatisch, maar toch de moeite waard. Dit was trouwens een van de laatste albums van Jean die ik nog niet kende.