Fu-Schnickens - Nervous Breakdown (1994)

Label: Jive

1. Breakdown (4:11)
  2. Sum Dum Monkey (3:47)
  3. Visions (20 / 20) (5:14)
  4. Watch Ya Back Door (2:53)
  5. Aaahhh Ooohhh! (2:56)
  6. Sneakin' Up on Ya (3:47)
  7. Got It Covered (4:10)
  8. Who Stole the Pebbles (3:33)
  9. Hi Lo (4:47)
  10. What's Up Doc? [Can We Rock) (K Cut's Fat Trac Remix] (3:56)

met Shaquille O'Neal

11. Breakdown [Dunkafelic Remix] (4:27)
avatar van P Jay
De beats zijn nogal eentonig. En hun topicloos gerap weet me niet altijd te boeien. Chip Fu is zoals een kermisattractie: zelden iemand zo merkwaardig en snel horen rappen, maar daarom wil het niet zeggen dat hij altijd even genietbaar is.

Ik geef dit 3 sterretjes

Dj2Jelle
lekkere muziek om even bij te ontspannen , niet iets om aandachtig naar te gaan luisteren, maar als muziek op de achtergrond is het heerlijk

avatar van Osiris Apis
Doet Shaquille O'Neal nou me op What's Up Doc?
Oh ik zie dat hij ook solo album heeft.

avatar van Shelter
Shaq moet zich echt bezig houden met basketballen, dat album van hem is echt te triest voor woorden.
Ontopic: net als Pjay vind ik de beats wat eentonig...het is niet echt een album wat je lang achtereen kan draaien. De nummers los van elkaar zijn wel vet.

avatar van Kos
Kos
Ik vind Shaq hier helemaal niet zo onaardig hoor. Chip Fu is toch wel een master.. wat spit die gast toch enorm snel .

avatar van Nr.4
Wel een geinig funky geheel. Die tongtwisterraps gaan me op den duur ook wel vervelen, maar had dit zo lang niet gedraaid dat ik er vandaag wel weer vrolijk van word. Breakdown is m'n favoriete track.

avatar van Nr.4
Vandaag wel met een glimlach deze plaat weer eens geluisterd, vooral dat maffe gedoe van Chip Fu haha. De producties vind ik wel tof ook, gewoon die jaren 90 vibe, lekkah.