menu

LL Cool J - The DEFinition (2004)

mijn stem
2,96 (27)
27 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Def Jam

  1. Headsprung (4:27)
  2. Rub My Back (4:43)
  3. I'm About to Get Her (4:22)

    met R. Kelly

  4. Move Somethin' (3:39)
  5. Hush (3:34)

    met 7 Aurelius

  6. Every Sip (4:33)
  7. Shake It Baby (3:49)
  8. Can't Explain It (4:13)
  9. Feel the Beat (4:17)
  10. Apple Cobbler (3:39)
  11. 1 in the Morning (6:14)
totale tijdsduur: 47:30
zoeken in:
avatar van Jordy
3,0
Fijn geproduceerd, paar Timbaland-tracks zo te horen. Album doet een beetje "crunky" aan. Heb alleen vaak een beetje een probleem met een Hollywood acteur van tegen de 40 die "tough" probeert te doen, maar hier balanceert hij meestal wel goed op dat randje. Het stelt qua lyrics allemaal geen drol voor, maar een lekker tussendoortje vind ik dit toch wel.

avatar van Word_Play
3,5
Lekker album van Uncle L, na een teleurstellende '10'. De Timbo-tracks zijn allemaal dik, met als hoogtepunten 'Apple Cobbler' en 'Every Sip'. De lyrics doen wat ze moeten doen, al laten ze op tracks als 'Feel the Beat' en '1 in the Morning' weer de battlende LL zien, die Canibus' carriére persoonlijk de grond in heeft gestampt.

Alleen 'Move Somethin'' vind ik niet zo.

Weet iemand welke door Timbaland zijn geproduceerd?

avatar van BoordAppel
3,5
In ieder geval Headsprung, Rub My Back, Can't Explain It, Feel the Beat en Apple Cobbler. Mmm best veel dus, maar even op zoek gaan naar dit album.

4,0
Tja erg lekker album met alweer paar geniale timbotracks. LL Cool J rapt erg redelijk en het klinkt gewoon allemaal erg goed. Meer verwacht ik niet van een album als dit en meer moet dat niet zijn ...

avatar van BoordAppel
3,5
Sjongejonge wat maakt Timbaland er weer een dikke boel van zeg! Apple Cobbler is echt té vet en de rest van de tracks mag er ook zijn. LL vind ik, zoals gewoonlijk, niets bijzonders. Move Somethin' vind ik ook erg geweldig, en hoewel het zo erg klinkt, is het blijkbaar geen Timbo track. Beter goed gejat dan slecht bedacht.

3,5*

avatar van thomzi50
3,0
Timbaland maakt echt goede beats, ook hier. Maar het past niet bij LL. Ik geef het een nipte drie sterern door Timbo's dope beats, maar het valt flink tegen

4,0
thomzi50 schreef:
Timbaland maakt echt goede beats, ook hier. Maar het past niet bij LL. Ik geef het een nipte drie sterern door Timbo's dope beats, maar het valt flink tegen


Het past juist wel bij LL (vind ik dan). Zijn manier van spitten is best anders dan die van de meeste rappers.

Ik heb namelijk veel rappers gehoord op beats van Timbaland die nog niet eens bekend zijn van televisie (meer underground tracks). Als je deze vergelijkt met LL, dan springt LL er wel ver boven uit!

Voor de rest is dit zeker wel een dope album vol met producties van Timbo!


avatar van Reijersen
3,0
Staan een paar echte bangers op dit album, en daar is het ook wel voor gemaakt. Geen topteksten, maar gewoon simpele lekkere hiphop.

4 sterren.

avatar van sanchez
4,5
heerlijk voor in de auto!

Gast
geplaatst: vandaag om 12:43 uur

geplaatst: vandaag om 12:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.