Blossom Dearie - May I Come In? (1964)

Jazz
Label: Capitol

1. Something Happens to Me (2:04)
  2. I'm in Love Again (2:47)
  3. When Sunny Gets Blue (2:11)
  4. Quiet Nights (Corcovado) (2:53)
  5. Don't Wait Too Long (2:19)
  6. I Wish You Love (2:09)
  7. Charade (1:57)
  8. May I Come In? (2:16)
  9. I'm Old Fashioned (2:33)
  10. Love Is a Necessary Evil (2:29)
  11. The Best Is Yet to Come (2:50)
  12. Put on a Happy Face (2:14)
avatar van heartofsoul
Dit schijnt het bekendste album van Blossom Dearie te zijn. Ik leerde haar pas kennen toen ik haar Sweet Georgie Fame een keer hoorde. Hopelijk is het niet gelijk ook haar beste. Haar kleine, een beetje kinderlijke stem kan mijn aandacht niet al te lang vasthouden. De bescheiden, lichtvoetige orkest-arrangementen van de hand van Jack Marshall vind ik wél mooi: bijvoorbeeld het trompetspel van Jack Sheldon viel mij in gunstige zin op. Al met al is dit album voor mij een twijfelgeval. Zal nog eens iets anders van haar opzoeken op Spotify, voordat ik eventueel andere albums van haar aan mijn collectie toevoeg.