The Faint - Wet from Birth (2004)

Label: Saddle Creek

1. Desperate Guys (3:06)
  2. How Could I Forget (3:18)
  3. I Disappear (4:07)
  4. Southern Belles in London Sing (3:32)
  5. Erection (2:45)
  6. Paranoiattack (4:17)
  7. Drop Kick the Punks (2:28)
  8. Phone Call (4:03)
  9. Symptom Finger (3:28)
  10. Birth (3:17)
avatar van rzasa
Oei oei, wat een hoes!

Afgrijselijk...

De muziek is daarentegen wel okay, alhoewel dit voorlopig nog niet in de schaduw mag staan voor Danse Macabre, het fantastische vorige album. Hopelijk komt het nog. Ben wel bij dat Paranoia Attack er op staat. Dat speelde ze ook toen ik ze begin 2003 live zag en toen was het zeker een van de betere nummers.

Wat een vette cd zeg. Waarom ken ik hen nu pas? Shame on me...

Een halfje erbij... Hij is veel poppier dan Danse Macabre, maar daar ben ik inmiddels wel aan gewend geraakt. I Disappear, Paranoia Attack en Symptom Fingers zijn ronduit fantastisch! Het is duidelijk waar Gwen Stefani de mosterd vandaan heeft gehaald.

Over 2enhalve week staat The Faint trouwens in de Melkweg.

Jaaa. Ik heb mijn kaartje al een hele tijd...

Wie gaat er nog?

Awel. Geen reactie. Een ongeloofelijk vet concert. Live klinkt het net zo als op de plaat. Alleen jammer van die vervelende moshpit.

En, hadden ze visuals?

Geniale visuals!!! Fantastisch op de tekst gezet. Dus van bisnummers is geen sprake

Dit is echt hele vette muziek. Beetje in het genre van LCD soundsystem, Kasabian en Autolux.

Zoo echt goede cd dit zeg... Echt allemaal goede nummers. Ik vind eigenlijk alleen Erection wat minder maar dat is dan ook de enige.

roeland
catchy punk/electro
maar veel diepgang zit er niet in..
na een tijdje is de lol er af.
van 3,5 naar 3*