Mi Ami - Watersports (2009)

Punk
Label: Quarterstick

1. Echononecho (8:30)
  2. The Man in Your Eyes (5:00)
  3. New Guitar (6:49)
  4. Pressure (4:58)
  5. Freed from the Sin (4:33)
  6. White Wife (9:03)
  7. Peace Talks / Downer (7:58)
avatar van Justinx
Tja, dit is weer eens iets anders dan dat ik normaal luister. Enerzijds vind ik het nergens naar klinken, anderzijds blijft het op een vage manier boeien. Veel noise en gekrijs, maar toch een strakke structuur. Hmm, nog geen knoop aan vast te binden.

JustaRascal
Optreden gister op motel mozaique was episch.

avatar van oruiz
heerlijk onderhuidse muziek. Dit is genieten hoor

JustaRascal
Die schreewpartijnen op The Man in Your House zijn echt geweldig.

Maar eens herluisteren dit.

avatar van Paalhaas
Wat een ontzettend ritmisch, chaotisch, licht hysterisch, maar tevens uitgesproken aanstekelijk album is dit. En voor de opvolger geldt precies hetzelfde!

avatar van itchy
Tip voor wie dit leuk vindt!

avatar van essence
Niet zo straf als "Steal Your Face", maar toch een ferm plaatje. Vooral ritmisch dik in orde. Wil ik wel eens live zien.