Damu the Fudgemunk - Spare Time (2008)

Label: Redefinition

1. Last Ole
  2. Rather Unique 2 (Instro)
  3. Colorful Storms (Ruff Instro)
  4. Leo The... Part 1
  5. Coffee Table
  6. Ego Trooping
  7. Y Society - What's Next [Damu Remix 1]
  8. 2004 Beat Original
  9. Randi
  10. Work in Progress (Instro)
  11. Pulse (Fudgemunk Instro)
  12. To RBI
  18. Kev Brown - Work in Progress [Damu Remix]
  19. Y Society - Paranoid
avatar van Overgewicht
Oei geen berichten hier?
dat valt me een beetje tegen...

Heerlijke beats van Damu, heerlijke sfeer, damn die vibes zijn heerlijk gewoon!

Zalige producers

tuktak
jah vette shit maakt damu, check filmpje ook, briljant.

YouTube - Damu on the MPC in NYC's Madison Square Park

avatar van Pooiertje
Inderdaad hele dope beats

avatar van Pooiertje
Deze beats zijn echt perfect om op te rappen, hele minpunt van deze CD is dat dat dus niet gebeurd

avatar van StrangeFruit.
Super, Damu is geniaal. Dit maakt hem tot 1 van myn favo producers. Jammer dat hy vry onbekend is, maar vind het wel mooi dat ie gewoon zn eigen ding blyft doen en zyn styl niet verandert om meer in de aandacht te komen.

avatar van Niek
Dat sampletje van Coffee Table. Dat Oh Ooh Yeah, waar wordt dat nou meer gebruikt? tLigt op het puntje van tong. Wordt er gek van!

volgens mij heb ik het zelfs op de plank staan...

avatar van Niek
JFK 2 LAX!!

Overbodig spoilergebruik weggehaald. Erg irritant...

avatar van FlyLo
Damu heeft het album trouwens gratis aangeboden (raar dat dit nog niet vermeld was).
Downloaden kan via:
Wonka Beats - Damu The Fudgemunk & Redefinition Records: Damu The Fudgemunk - Spare Time - Free Album - wonkabeats.blogspot.com

Heerlijk album in ieder geval, Damu kan als geen ander volle, warme, funky beats maken.

groente12
Meesterlijke album, Damu is een genie!

avatar van BZN
BZN
ingenieus

avatar van Rhythm & Poetry
Waarom is Damu the Fudgemunk zo'n held? Nou bijvoorbeeld al om deze verzameling van fantastisch gebakken beats. Was dit gratis project een hele tijd uit het oog verloren maar vandaag had ik er veel zin in. Inderdaad het mist misschien de raps (een aantal nummers bevat dit wel), want daar lenen deze beats zich uitstekend voor. Toch weet het me ook zonder vocalen erg te vermaken. Damu weet namelijk een perfecte sfeer neer te zetten die het eigenlijk altijd wel goed doet. Ik durf Damu the Fudgemunk in een adem te noemen met andere grote producers van deze tijd zoals Madlib, Ant, Nicolay en Jay Dee.

CannabisFristi
Een vaardige producer is hij zeker. Toch vind ik niet alles even sterk. Maar relatief gezien zijn dit wel bovengemiddelde instrumentals. 6/10.

avatar van Shelter
tering deze kerel is echt vet, beetje een mix van dilla en Pete Rock.
Work in Progress vind ik echt een dope nummer.