Dr. Macabre - Memoires d'Outre-Tombe (2003)

Frankrijk

3. Seven (2:10)
  4. Space Madness (4:42)

met DJ Tieum

5. Poltergeist (4:52)
  6. Alone in the Dark (1:44)
  7. French Connection (1:57)
  8. Danse Macabre (1:42)
  9. Kiss My Entire Ass (3:37)
  10. The Hunter (2:33)

met Manu Le Malin

11. Boomstick (6:33)
  12. You Must Die (6:06)
  13. Everyone's a Hell Spawn (2:06)
  14. Theme.ch (0:37)
  15. Santa Boogie (1:02)
  16. I Kill Babies (5:08)
  17. The Last Dinosaur (0:51)
  18. All I Can Say Is Wow (1:00)
  19. My Beat (2:20)
  20. Angels [Dr. Macabre Remix] (2:40)

met Celsius

21. Near the Core (3:19)
  22. Incinerator (5:22)
avatar van tovenaar
Met Space Madness, Poltergeist, French Connection, The Hunter (!!) en My Beat heeft Dr. Macabre voor mij alleen maar pure 5*-tracks vast.

Tracks als Boomstick en I Kill Babies daarentegen vind ik dan weer zóó ontzettend niet goed, dat het een beetje schipperen met het cijfer is. Een 4tje dan maar, met daarbij wel de opmerking dat er wel 5 5*-tracks opstaan.

CD Dit? Zal wel weer nergens te krijgen zijn zonder creditcard....

P.S. = I kill babies zuigt ja, maar met Boomstick is niks mis naar mijn mening, ligt lekker in het gehoor, lekkere opbouw, vette vocal en synths, prima plaat.

avatar van tovenaar
Buiten dat ik het geen spannende track vind, is vooral de afmix zó ontzettend gaar dat ook al mócht het een vette track zijn, dit totaal niet overkomt.

Dat kan

avatar van Onderhond
Njah, doe mij dan maar de trackjes apart. Vind het maar een flauwe mix eigenlijk.

avatar van ISmH
Relaxte cd,

Ik zit nog steeds te wachten op een plaat met daarop track 15 van deze mix..

Maar goed, aangezien er al een 12" aan de hand van deze cd is, zie ik het snel meer gebeuren dat ie alsnog uitkomt.

avatar van Sldghmmr
Sseagal schreef:
CD Dit? Zal wel weer nergens te krijgen zijn zonder creditcard....

Ik had hem hem zelf gewoon in de lokale platenshop besteld.
Maar voor 14,50 € is hij ook te bestellen bij Housevinyl..

Super vette cd trouwens... Ben een echte Dr. Macabre fan!