Slam - Alien Radio (2001)

Electronic
Label: Soma

1. This Is (2:20)
  2. Lifetimes (8:27)

met Tyrone Palmer

3. Alien Radio (7:48)
  4. Narco Tourists [Album Remix] (5:44)
  5. Visions (5:37)

met Dot Allison

6. Eyes of Your Soul (5:24)

met Tyrone Palmer

7. Positive Education [Slam Remix] (8:08)
  8. Bass Addiction (4:58)
  9. Virtuoso (6:47)
De Vitalic Remix van Visions.

avatar van dj maus
Eén van de betere techno-albums ever. Ook door Slam zelf nooit meer geëvenaard.

De albumversie van Positive Education is nog een stuk epischer dan het origineel en Lifetimes moet wel haast de zenith van zanger Tyrone Palmer zijn. Virtuoso is een fantastische afsluiter, waarvan ook een zeer goede Youngsters-remix bestaat.

avatar van Stapler
herman schreef:
De Vitalic Remix van Visions.

Idd zeg.. Heb hem zojuist beluisterd

avatar van RogerV
Goede plaat met een paar ijzersterke uitschieters.

Dat zijn vooral het mooie Lifetimes. Een song met ronkende schurende synths en een heerlijke melodie.

En dan Visions. Een van de beste zweeftracks die ik ken. Je droomt helemaal weg op die veredlichte muziek.

avatar van RogerV
Een raadsel dat ik toen niet een punt extra gaf. Want dit album is de degelijkheid zelve.

avatar van sjoerd148
Lifetimes is wel een pareltje zeg . Jammer dat dit album zo onderbelicht is.

avatar van Blitz!
Lifetimes is gewoonweg grandioos.