Boards of Canada - Catalog 3 (1997)

Electronic
Label: Music70

1. Line Two (10:42)
  2. Drone 18 (6:40)
  3. Drone 20 (5:55)
  4. Breach Tones (8:13)
  5. Visual Drone 12 (13:21)
  6. Stowed Under (4:15)
  7. Powerline (2:22)
  8. Press (5:08)
avatar van John Doe
Dit is het oudste werk van Boards Of Canada. Eerst was dit album alleen gereleased op cassette in 1987. Tien jaar later is het opnieuw uitgebracht op CD.

avatar van T.O.
Niet zo'n best plaatje of wel?

avatar van John Doe
Nee dus, maar beter heb ik nergens gevonden en bij dit plaatje maakt het niet erg veel uit. In Paint e.d. zou je het in principe na kunnen maken, zodat het scherp is.

avatar van John Doe
Uiteindelijk toch een scherp plaatje gevonden.

avatar van Mindshifter
Dit album is nooit uitgebracht en circuleert ook niet op internet, alleen onder fake namen; dit geldt ook voor alles pre twoism; hooper bay, closes etc. Enkel de old tunes zijn legitiem. Heeft dus niet erg veel zin om hier neer te zetten...